Get Adobe Flash player

Volg ons nu ook op Twitter en Youtube om niets te missen.

https://twitter.com/WatersenseBaits   https://www.youtube.com/channel/UC-eHSB9nCSLNkDjSBKNltqA

Door grote drukte zijn de Milky Scopex Boilies tijdelijk uitverkocht.

We hebben ze zo snel mogelijk weer op voorraad!!
Welkom op de site van Watersense!

We zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in karper aas. 

Op deze site vind u een overzicht van wat wij doen, hoe wij dat doen, en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u door jarenlange eigen ervaring en die van andere vissers hopenlijk van dienst zijn.

Kijk rustig rond en lees over onze producten en als u advies of meer informatie over onze producten of het gebruik ervan wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Om u alvast een indruk te geven van onze werkwijze even kort waar we voor staan:

p2160330 

  • Goede wisselwerking tussen klant en Watersense op productgebied. Wij staan open voor feedback en wensen en waar mogelijk proberen we onze producten te verbeteren.

  • Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Wij garanderen het gebruik van de allerbeste natuurlijke ingrediënten.   
                        
  • Flexibel inzetbaar aas met groot resultaat vermogen. Wij weten welk aas of combinaties het beste onder welke omstandigheden werkt, zodat u ons aas flexibel en gericht in kunt zetten onder verschillende omstandigheden.

  • Watersense boilies zijn, mits donker en koel opgeslagen, 3 maanden buiten de vriezer houdbaar. Een perfecte oplossing voor buitenlandse trips of langere sessies. De boilies kunnen ingevroren worden zoals elke freezer bait om de houdbaarheid te verlengen. Het  enige verschil tussen watersense boilies en freezerbaits is dat freezerbaits triggers en flavours verliezen tijdens het ontdooien.

  • En ‘Last but not least’ een gunstige prijs! En niet alleen in prijs kwaliteit verhouding gemeten, want kwaliteit van ons aas is een absolute must wat ons betreft. Topkwaliteit tegen een zeer aangename prijs.