Get Adobe Flash player

Volg ons nu ook op Twitter en Youtube om niets te missen.

https://twitter.com/WatersenseBaits   https://www.youtube.com/channel/UC-eHSB9nCSLNkDjSBKNltqA

Door grote drukte zijn de Milky Scopex Boilies tijdelijk uitverkocht.

We hebben ze zo snel mogelijk weer op voorraad!!
Publicatie final triple t 

Watersense introduceert:

***De nieuwe Watersense boilie voor 2018, Tutti Tuna Tigers (Triple T)***

Tutti Tuna Tigers (Triple T) zijn instant killers en top boilies om een voerplek aan te maken en te onderhouden. Wij hebben bewust gekozen om drie hoofd ingrediënten te combineren die al jarenlang hun kwaliteiten en vangkracht bewijzen binnen de karpervisserij. De gekozen bestandsdelen maken dat de boilie het gehele jaar  inzetbaar is, een evenwichtige samenstelling van voedingswaarden en proteinen heeft, en een sublieme attractiviteit bezit. Er is zorgvuldig gekozen uit toevoegingen en water oplosbare bestanddelen om de boilie onder water goed zijn werk te laten doen zodat de attractie onder water gewaarborgd blijft. Ondanks zijn fijne uitwaseming houdt hij toch zeer langdurig zijn geur en smaak vast.

Watersense maakt de Tutti Tuna Tigers (Triple T) af met een volledige range aan aanvullende producten. De fluo roze kleur en een dubbele dosis attractors in de 15mm pop-up’s zorgen voor een onweerstaanbaar voedingssignaal en visuele attractie, perfect voor bijvoorbeeld dat oh zo effectieve chod rigje in het vroege voorjaar. De zeer geconcentreerde Tutti Tuna Tigers (Triple T)  Soak complex en de Syrup zorgen voor extreme attractie van je haakaas, stickmix, particles en pellets en verspreiden een sterk voedingssignaal. Al onze Soak Complex is PVA vriendelijk.

Na een test en ontwikkelings jaar heeft deze boilie bij ons zelf en al onze consultants zich bewezen als een ware Watersense boilie, “A Proven Quality Bait” , afwijkend van de meute en doet wat het moet doen en dat is karpers verleiden…

Vanaf heden is de hele product lijn verkrijgbaar in onze webshop op www.watersense.nl

Team Watersense.


*** Consultants ***

Na een drukke periode van selecteren uit een berg van inzendingen, gesprekken voeren met eventuele gegadigden, is Watersense erin geslaagd om een aantal gedreven en gepassioneerde karpervissers aan zich te binden. De nieuwe teamleden komen uit alle hoeken van Nederland en zullen van daaruit ons merk gaan vertegenwoordigen. Naast oud gediende André Jacobs hebben we de volgende nieuwe teamleden/consultants aangetrokken: Kevin van Rijssen, Ricardo Heijenrath, Ruben Veetman, Robin Okken, Casper Heuver en Quido Croese. Op onze website zal binnenkort meer te lezen zijn over de vis wereld en inzichten van deze mannen door hun persoonlijke verhalen onder onze Consultants button op de homepage van www.watersense.nl..


fb en site intro nieuwe consultants

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

***X-Tractive Hook Baits***

Binnenkort verkrijgbaar in de webshop van Watersense.

De volledig nieuw ontwikkelde X-Tractive hookbaits van Watersense zijn ideaal voor de instant sessie's door hun high response.

Ze werken natuurlijk ook fantastisch op een zorgvuldig aangevoerde stek, kortom,  ruim inzetbaar en bomvol attractie!

Leverbaar in de diameters van 15mm en 20mm.

**Krill BPO---Shelfish Pineapple---Milky Scopex---Polaris**

Houd de webshop en onze facebook pagina in de gaten voor de introductie datum.


x-tractive hookbaits

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Watersense presenteert TAURUS!

--Onderscheidend--
Watersense, toonaangevend in karperaas sinds 1992, voegt in 2015 een 5e smaak toe aan hun aasrange. Watersense is van mening dat anno 2015 de visserij meer dan ooit vraagt om kwaliteit én onderscheidend vermogen. Om deze reden komt Watersense in 2015 met de Taurus en zal deze presenteren op Carp Zwolle op 7 en 8 februari.

--De Taurus--
De Taurus is een allrounder, een instant topper maar zeker ook een killer op voerstekken. Dit nieuwe aas is hét voorbeeld van hoe combineren de sleutel kan zijn. Een evenwichtige samenstelling van voedingswaarden en attractiviteit. Er is een dosis lijnzaad ingezet om een optimale spijsvertering te creëren. Beendermeel is toegevoegd voor extra structuur, vetten en aminozuren. Verder is er een flinke dosis ui toegevoegd aan de basismix om een sublieme smaak te geven aan dit bijzondere aas. De kruidencombinatie die wij gebruiken in deze mix maakt het geheel af en geeft het geheel een bijzondere geur en smaak mee.

--Gehele aasrange--
Watersense maakt de Tauruslijn af met een volledige range aan aanvullende producten. De fluor roze kleur en een dubbele dosis attractors zorgen voor een onweerstaanbaar voedingssignaal en visuele attractie van de 15mm pop-ups, perfect voor bijvoorbeeld dat oh zo effectieve chod rigje in het vroege voorjaar. De zeer geconcentreerde Taurus Soak complex en de Syrup zorgen voor extra attractie van je haakaas, stickmix, particles en pellets en verspreiden een sterk voedingssignaal in alle waterlagen. Zowel de Soak als de Syrup is PVA vriendelijk.

www.watersense.nl


Toch nog een aanvulling van het team!

We waren van mening dat het weer tijd werd voor vernieuwing en een frisse kijk binnen ons team.

Na al een geringe tijd goed contact met elkaar te hebben zijn we tot dit punt gekomen en hebben we de knoop door gehakt!

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat we niemand minder dan Ton "THE DUDE" Hogenkamp hebben aangetrokken als zevende teamlid.

Ton is de man achter THE DUDE onderlijnen en leaders en sommigen kennen Ton misschien nog uit zijn tijd bij het Ashima team.

Ton staat garant voor kwaliteit in hand geknoopte onderlijnen en leaders, iets wat één op één gerelateerd is met onze producten, namelijk hoogwaardig aas.

De samenwerking met Ton is officieel 1 Januari van start gegaan en we heten "THE DUDE" van harte welkom binnen ons team.

Op naar een goede samenwerking en een mooi jaar in 2015.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnenkort nieuw bij Watersense!!
Na een jaar lang uitvoerig te hebben getest. Brengt Watersense
ter uitbreiding van zijn boilie assortiment, een nieuwe uitgebalanceerde
boilie. Door deskundige karper vissers op de juiste ingrediënten geselecteerd,
introduceert Watersense in 2015; TAURUS, de nieuwe sensatie.
Houdt de website www.watersense.nl, twitter en onze facebook pagina in de gaten!

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De nieuwe Watersense T..... boilie.

Bij Watersense zijn we nog steeds druk met de ontwikkeling van de nieuwe boilie en de resultaten leiden met rasse schreden tot een eind product. De meeste testen hebben we gehad en zijn met vlag en wimpel doorstaan en de fine tuning is in volle gang. De lovende woorden van de consultants liegen er niet om en er komen mooie vissen op de kant. De grove structuur is een pluspunt en de attractiviteit is zeer goed te noemen. Consultant Jeffrey Vrielink kreeg er onder andere deze "one of a kind" Spiegel mee op de kant of zoals hij zelf zegt "een Spiegel uit duizenden"! Ook zijn er al grote aantallen gevangen tijdens korte ochtend en avond sessie's door Consultant Remon van Dusschoten. Uitgebreid getest op verschillende water typen en leverd overal eigenlijk zijn grote tot kleine vissen op voor onze fieldtesters. We zijn bezig om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten om het nog verder te verbeteren. We gaan de laatste fase in van het testen in dit najaar en de aankomende winter met de kleinere diameter en gaan dan naar de daadwerkelijke release datum toewerken van deze wel weer typische Watersense 'anders dan anders' boilie! ..........We keep you Posted..............


Uit duizenden

de nieuwe t boilie


Team meeting 2014.Gisteravond een succesvolle en productieve team meeting gehad met het gehele Watersense team. Wij als Watersense zijn trots u deze mannen voor te stellen. Bovenste rij vlnr: Remon van Dusschoten, Roy van Hezel, Jeffrey Vrielink, Andre Jacobs en Andres de Rouville. Onderste rij van vlnr: Hennie Bodde, Sjors Suk en Erik Kotters.
Strak in de nieuwe donkerblauw witte Watersense look!!!!

Watersense, al jaren een begrip in de karperwereld!Consultants.


Met trots kunnen wij als Watersense melden dat we ons team compleet hebben kunnen maken door het inlijven van Jeffrey Vrielink.
Jeffrey werkte achter de schermen al even met ons mee maar nu is het tijd om het openbaar aan de grote klok te hangen.
Na een rust periode in "het wereldje" heeft Jeffrey na ons verzoek zich toch geopperd om ons in team verband te komen versterken. Daar zijn wij uiterst blij mee en trots op.

We hebben nu een zes koppig team van fieldtesters/consultants die voor de nodige feedback en medewerking gaan zorgen en klaar staan voor een stukje advies bij de producten van Watersense. We gaan er weer voor in 2014!

Zes koppen en zes namen:

1: Andres de Rouville.
2: Andre Jacobs.
3: Sjors Suk.
4: Remon van Dusschoten.
5: Roy van Hezel.
6: Jeffrey Vrielink.

Andres en Jeffrey's avonturen zijn tevens te volgen op hun blog. resp. www.linkerflanken.blogspot.com en www.karperstratego.blogspot.com

Heren bedankt voor afgelopen jaar en we zijn blij dat we het wederzijds vertrouwen hebben kunnen verlengen in 2014!

Jeffrey Vrielink, WELKOM!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Uitbreiding Watersense consultantsteam!

Watersense heeft zijn consultantsteam  uitgebreid met André Jacobs en Roy van Hezel. Met het binnenhalen van deze 2 personen, haalt Watersense extra ervaring en kwaliteit binnen zijn consultantsteam. André Jacobs, die al van jongs af aan vist, is een karpervisser die out of the box kan denken betreft het vissen, bedenken van vissystemen en het inzetten van aas. Met Roy van Hezel kan Watersense gebruik maken van een echte hydrobioloog. Roy is werkzaam als hydrobioloog in Groningen en Drenthe, waar hij macrofauna (wat er in het water leeft) onderzoekt en visserijkundige onderzoeken verzorgd.

Binnenkort zullen de consultants zich voorstellen op de site www.watersense.nl

Watersense verwelkomt André Jacobs en Roy van Hezel.

IMG-20130915-WA0000

 IMG-20130915-WA0001

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn blij te kunnen melden dat Andres de Rouville zijn herintrede heeft gedaan als consultant/fieldtester binnen ons team van Watersense. Andres gaat zich samen met zijn vismaat Fons weer inzetten voor ons en zal zijn steentje weer gaan... bijdragen binnen de interne bedrijvigheden van watersense. Blij dat je weer terug bent Andres en we gaan elkaar weer heel veel horen en zien. De avonturen van Andres en Fons zijn te volgen op Linkerflanken Amsterdamse Karperavonturen.
 1069301 562806070449378 2025124681 n


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We kunnen bij deze melden dat de oud consultant Sjors Suk weer terug op zijn plaats is en opnieuw is toe getreden als consultant binnen het Watersense team! Door de kennis die Sjors al had opgedaan in zijn eerdere binding met Watersense en zijn ervaring met onze producten zijn wij blij dat Sjors weer bij ons terug is op het nest! Bij deze van harte welkom en welkom terug Sjors, we zijn blij je terug te hebben in het team!

549516 275912849179600 1304272475 n

Met vr. grt. Hennie Bodde en Erik Kotters.


 Watersense!

De doorstart van Watersense is vandaag een feit geworden.

Watersense heeft een doorstart gemaakt d.m.v. eigenaars overdracht. Vandaag 12 maart 2013 hebben Hennie Bodde en Erik Kotters Watersense officieel overgenomen van Remon van Dusschoten, die door persoonlijke omstandigheden de bedrijvigheid van Watersense in oktober vorig jaar heeft moeten staken. Vanaf dat moment zijn de gesprekken tussen de partijen begonnen. Remon zal Watersense niet helemaal verlaten maar zal nu een andere rol gaan vervullen binnen het Watersense team, namelijk als consultant. De kennis van Remon blijft zo gewaarborgd binnen Watersense. Hennie die 3 jaar als consultant voor Watersense actief is geweest zal nu in een andere rol te zien zijn binnen het Watersense team.

Hennie en Erik zullen niets veranderen aan de ingrediënten en samenstelling van de Watersense producten. Deze zijn immers ontwikkeld door kennis van mensen die een begrip zijn binnen de karperwereld. Met andere woorden, Hennie en Erik staan met volle 100% achter de recepten van Watersense. Binnen het Watersense team wordt nu keihard gewerkt om zo snel mogelijk weer een actieve rol te kunnen spelen binnen de karperwereld.

Eind maart zijn via de webshop van www.watersense.nl de producten weer te bestellen!

Wij hopen dat jullie nog steeds het vertrouwen hebben in onze producten net zoals wij dat nog steeds hebben.

Wij wensen jullie goede vangsten toe met de Watersense producten.

Tot aan de waterkant,

Hennie Bodde en Erik Kotters

www.watersense.nl


Watersense introduceerd een nieuwe boilie, de Polaris, waar een jaar lang hard mee gevist is door enkele ervaren vissers. Een zoetige boilie die niet gebasseerd is op melk derivaten of vismelen, een dosis voedingswaarde bevat en aantrekkingskracht. De Polaris is uitermate geschikt voor de lastige circuit wateren, maar is inzetbaar op elk denkbaar watertype.
  
Ook komt Watersense met een particel range op de markt die niet on opgemerkt zal blijven. De prijs kwaliteits verhouding zal veel karpervissers aanspreken.
  
Polaris is voor het eerst verkrijgbaar op de beurs in Zwolle en heeft een beursprijs van 4,50 per kg.
  
Tot Zwolle!
  
Met vriendelijke groet,


   

Alle boilies zijn nu ook verkrijgbaar in gemengde diameters!

   

Alle boilies zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in gemengde diameters voor dezelfde prijs!

   

   


 Shellfish Pineapple en Milky Scopex nu ook verkrijgbaar in 15mm!

   

Vanaf heden zijn de Krill BPO, Shellfish Pineapple, Milky Scopex en de Polaris boilies ook verkrijgbaar in 15mm!!!
  


   

www.HouseofCarp.nl  hou hem in de gaten!

House of Carp is een jong bedrijf welke inspeelt op behoeften van de karpervisser. Op onze website welke binnenkort online gaat- kunt u allerlei ‘karperkleding’ vinden zoals jassen, hooded sweaters en broeken in diverse groene, bruine en camouflage kleuren. Daarnaast heeft deze site ook een webshop waarop alles direct te bestellen is, verder vind u ook een leuk assortiment ‘gadgets’. Deze handige dingen zijn onmisbaar voor langs het water; wat te denken van o.a. lekkere mutsen, camouflage doeken en slaapzakken… dit alles voor zachte prijzen! House of Carp heeft tevens een druk en borduurstudio, zodoende kunt u alle getoonde kleding ook laten bedrukken of borduren met een naam of logo, als klant hebben wij o.a.  JRC, Watersense, PB products en Spiegel magazine. Ook voor de particulier staan we klaar, als is het maar voor 1 enkel shirt!   

splash