Get Adobe Flash player

Volg ons nu ook op Twitter en Youtube om niets te missen.

https://twitter.com/WatersenseBaits   https://www.youtube.com/channel/UC-eHSB9nCSLNkDjSBKNltqA

Door grote drukte zijn de Milky Scopex Boilies tijdelijk uitverkocht.

We hebben ze zo snel mogelijk weer op voorraad!!
Gebruikerservaringen

Ik kwam een jaar geleden via internet terecht op de site van watersense het eerste wat mij opviel was de prijs geen dure bollen zijn altijd leuk ik moest het dus maar proberen ik ben nu een jaar verder en heb alleen maar met watersense gevist en dat blijft ook zo ben zelf een hele grote fan van de krill bpo bol ik ben er dus achter gekomen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en je hebt het ook nog is heel snel in huis.

Stef Deen

  

Via via kwam ik bij Watersense terecht een maat van mij had erg goed gevangen in Frankrijk en zijn PB scherper kunnen stellen. Dit wekte uiteraard mijn interesse en wilde het zelf ook proberen tot mijn verbazing liep het niet erg goed in het begin maar na wat heen en weer mailen met Watersense heeft hij mij op het juiste pad gebracht en vang ik nu heel leuk op mijn thuis water. Voor mij staat vast dat watersense voor kwaliteit en service staat en heeft dan ook al mijn vertrouwen.

Groeten Jasper Spronk

   

  

Na jaren van zelf boilies draaien was ik het eigenlijk een beetje zat. Na struinen op het internet kwam ik op de site van Watersense terecht vooral de Krill bpo is een bol die mij echt aanspreekt. Ook omdat ik zelf veel experimenteerde met Krill. Na mijn eerste bestelling was ik vooral verbaasd over de snelle levering en de nazorg via de track en tracé die je gemaild wordt. Maar bovenal de bollen opzich zijn gewoon echt top perfect rond en hard genoeg om met de boilie pijp weg te zetten. Voor mij staat vast voor service en snel leveren en kwaliteit moet je bij watersense zijn.

Gr. Pieter Korthoef

  

  

Ik ga nooit zo snel overstag als het op aas aan komt maar bij mij op de plaatselijke put ving een man telkens meer dan ik. Misschien dat het was dat ik altijd met vismeel bollen vis en hij toen met de Milky Scopex maar hij ving beduidend meer. Op de beurs in Zwolle ben ik dan toch bij Watersense langs gegaan om mij te laten inlichten over de bollen. En natuurlijk om wat bollen mee te nemen na er zelf mee gevist te hebben ben ik erg tevreden niet alleen heb ik er mee gevangen. Maar ving ik ook weer vissen die ik lange tijd niet gevangen had helemaal blij met de bollen. Nu heb ik vorige week weer bollen besteld bij Watersense, zoals belooft was de levering top en niet kinderachtig aller handen extra dingetjes had hij er bij gedaan. Ook makkelijk is de track en tracé die je gemaild wordt zodat je het pakket volgen kan.

Met vriendelijke groeten Jan de goede

  

  

Voor mij is Watersense top, snelle levering goeie uitleg en kwaliteit voor mij geen dure winkel polis meer. Bij Watersense koop je echt goede boilies voor een heel aantrekkelijke prijs. Ook makkelijk thuis bestellen en twee dagen later staat de postbode voor je deur met een doos, helemaal top.

Mazzel Ricardo